123 Street, NYC, US 0123456789 [email protected]

networkshow

DIETHome

Mensen besparen goed op TV-Stream

Het is gemakkelijk om de gangpad van de nieuwe winkel mode winkel te walsen en je winkelwagentje te vullen met dingen die niet op de lijst staan. Misschien is het de fluorescerende verlichting, de producten strategisch geplaatst bij de kassa, of dat piepende wiel op de kar die bederft met onze geestelijke gezondheid en ons budget. Een. boodschappen doen kan een soort van brengen uw gekke kant! Maar dat is niet de juiste zaak. We vroegen de fans van Dave om hulp op Facebook om te delen hoe ze geld besparen op boodschappen terwijl ze hun budget op koers houden. Bekijk enkele van de beste tips! 1. scheur een paar nummers terwijl je winkelt. "Blijf bij je lijst en gebruik een calculator wanneer je winkelt om op budget te blijven. We zijn minder dan $50 per week voor onze familie (twee volwassenen en een peuter). Geen junk food, ook niet. Het is doenbaar! "— Amanda N. 2. Wees creatief met het eten dat je bij de hand hebt. "Niet het gevoel dat je iets hoeft te kopen, alleen omdat je er niet bij bent. RAID eerst uw pantry en koelkast voor vervangers. Maak uw maaltijd plannen rond wat u al heeft. "— Carla A. 3. begin nu met invriezen en opslaan van maaltijden. "Kook de grote maaltijden en verdeel de restjes in porties en Vries ze. Blokkeren uw aankopen zo veel als je. Niets is de moeite waard. "— Anthony R.

4. Uw schattingen voor de kosten van uw boodschappen afronden. "Ik gebruik telpunten om bij te houden wat ik doorbreng, en ik heb altijd elk item afgerond. Zelfs als het item $1,29 is, krijgt het twee tellings punten. Op die manier, als ik kijk, ben ik allebei op de hoogte van wat ik kan verwachten en verrast ik nog steeds onder wat ik wilde uitgeven. "— Jilian H. 5. gebruik het envelop systeem. "Gebruik het envelop systeem en plaats onnodige items aan het einde van de teller. Ik zou tegen de kassier zeggen dat ik alleen een bepaalde hoeveelheid geld had om te besteden en te stoppen toen ik op dat punt aankwam. In plaats van dat het een verlegenheid was, was het een hecht moment voor mij en de kassier toen ik mijn doel maakte, of zelfs als het niet werkte. "— Jan B. 6. Sta geen verrassingen toe die het budget niet aangeven. "Onze kruidenierswinkel biedt ons de gelegenheid om te scannen." U rondlopen met een scanner en uw items scannen terwijl u winkelt. Het houdt een totaal voor je, zodat je nooit verrast zult zijn door het register en je beslissen of je echt bepaalde dingen nodig hebt. — Jamie M.

7. Vasthouden aan een maaltijdplan. "Plan vooruit met de aankondiging van uw favoriete winkel in de hand. Koop grotere hoeveelheden van wat er te koop is en Vries het in. Vasthouden aan uw lijst. En nooit de supermarkt hongerig! "— Nikki G. 8. Koop niet meer dan je nodig hebt. "Alleen omdat iets is gemarkeerd als twee voor $5, vier voor $10, enz., betekent niet dat je zo veel items moet kopen. Je krijgt dezelfde kortingsprijs als je er maar één koopt. "— Stacy H. 9. test uw groene duim. "Probeer een tuin te kweken. Er is een initiële investering, maar het is winstgevend in termen van producten voor het jaar. "— Ash B.

10. Online winkelen en ophalen in de winkel. "Mijn vrouw maakt een lijst en bestelt vervolgens alle races online. We zaten in de winkel en ze nemen ze mee naar de auto en helpen hen te laden. Het is handig, het bespaart tijd en er is geen impulsief winkelen in de winkel tijdens het wandelen met de kinderen. "— Mattheüs G. 11. Probeer vlees vrij te gaan voor een maaltijd. "We eten een of twee keer per week een vleesvrije maaltijd. Wij budget $500 voor een gezin van vijf. Soms is het te veel, soms is het de perfecte hoeveelheid. Als we het niet uitgeven, zetten we het in onze schuld sneeuwbal. "— Holly M. 12. eet restjes voor de lunch. "We hebben bijna altijd een goed diner elke avond en zijn echt goed in het nemen van restjes voor de lunch. Ik denk dat het belangrijk is om elke avond een familie diner te hebben. Ja, soms gaan we goedkope. Maar het maakt niet uit wat je kookt, als je constant thuis eet, is het een stukgoed koper dan de hele tijd uit te gaan. "— Cindy N. 13. Koop generieke. "We winkelen in een grote supermarkt die bekend staat om zijn lage prijzen, en de meeste dingen die we kopen zijn generiek. We kopen niet langer desserts of junk food, wat ons waarschijnlijk $200 van ons budget heeft gesneden. — Erin A.

 

June 2019
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930